Bij ons kunt u terecht voor hulp bij het starten van uw onderneming. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om uw administratieve taken te verlichten of zelf volledig over te nemen. Jij als ondernemer bent de basis! Jouw wensen en ambities op zakelijk en privé vlak bespreken wij graag één op één, van ondernemer naar ondernemer, van mens tot mens. Vooral elkaar begrijpen en kennen is, naast onze financiële en fiscale kennis, de basis voor een fijne en succesvolle samenwerking. De proactieve interpretatie van jouw financiële gegevens geeft ons een mooie kans om je optimaal te begeleiden bij je ondernemingsreis.

Aangifte omzetbelasting

Als ondernemer dient u eens per kwartaal de aangifte omzetbelasting (btw-aangifte) in te vullen. Tijdens de aangifte omzetbelasting geeft u de btw op die u aan uw klanten in rekening heeft gebracht. Deze btw dient u dan te betalen aan de Belastingdienst. U kunt de btw verminderen door de btw die uw leveranciers aan u gerekend hebben eraf te trekken. Dit wordt ook wel de voorbelasting genoemd. Het is van belang dat u de aangifte omzetbelasting tijdig invult, zodat u een naheffing voorkomt.

ST-Finance doet graag voor u de aangifte omzetbelasting. Wij zorgen ervoor dat deze tijdig verstuurd wordt en fiscaal correct is. Daarnaast controleren wij of u alle zakelijke kosten correct heeft meegerekend zodat u niet te veel belasting betaalt. Wij doen voor zzp’ers de aangifte omzetbelasting. Wij werken digitaal, dus het is niet nodig om langs te komen of documenten op te sturen per post. Echter, wanneer dit uw voorkeur heeft, bent u natuurlijk altijd van harte welkom voor een leuke en informele meeting.

Aangifte inkomstenbelasting

Eens per jaar dient u de aangifte inkomstenbelasting in te vullen. Tijdens deze aangifte dient u belasting te betalen over uw inkomsten van het afgelopen jaar. Als u ondernemer voor de aangifte inkomstenbelasting bent dan is deze aangifte een stuk uitgebreider. Zo dient u onder andere een balans en een exploitatiebegroting in te vullen. Het is van belang dat u de aangifte inkomstenbelasting tijdig invult, zodat u een naheffing voorkomt.

ST-Finance doet graag voor u de aangifte inkomstenbelasting. Wij zorgen ervoor dat deze tijdig verstuurd wordt en fiscaal correct is. Daarnaast controleren wij of u alle zakelijke kosten correct heeft meegerekend zodat u niet te veel belasting betaalt. Wij doen voor zzp’ers de aangifte omzetbelasting. Wij werken digitaal, dus het is niet nodig om langs te komen of documenten op te sturen per post. Echter, wanneer dit uw voorkeur heeft, bent u natuurlijk altijd van harte welkom voor een leuke en informele meeting.

Stel je vraag!